Žemljice z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov

(0)
5 2 5
Ocena recepta Hvala za vašo oceno!
    (ni zame)
    (dobro)
    (okusno)
    (zelo dobro)
    (odlično)

8 kosov

Uspijeva lako 30 minut

Sestavine

Sestavine

za recept Žemljice z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov

Testo:

180 ml mineralne vode
2 jajc (velikost M)
70 g ovsenih otrobov
50 g beljakovinskega nadomestka
50 g konopljine moke
20 g luščin trpotčevega semena
4 čajnih žličk chia semen
1 čajna žlička soli
1,5 čajnih žličk Dr. Oetker Original Backin Pecilnega praška

Za premaz in posip:

malo vode kvinoja

preparation

Priprava

1

Testo

V mešalno posodo stresite sestavine po vrstnem redu in jih zmešajte s kuhalnico, da nastane mehko testo. Testo naj vzhaja pribl. 10 minut.


2

Z vlažnimi rokami iz testa oblikujte 8 hlebčkov in jih položite na pekač, obložen s papirjem za peko. Hlebčke poljubno zarežite, premažite z vodo in posujte s kvinojo.
 
Pekač položite na sredino predhodno segrete pečice.

Električna pečica 180 °C

Pečica na vroči zrak 160 °C

Čas peke: 20 Minute

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne