Žitne ploščice

(0)
5 3 5
Ocena recepta Hvala za vašo oceno!
    (ni zame)
    (dobro)
    (okusno)
    (zelo dobro)
    (odlično)

Sladke žitne ploščice, ki vas bodo navdušile

15 kosov

Uspijeva lako 20 minut

Sestavine

Sestavine

za recept Žitne ploščice

Masa:

30 g masla
150 g nadomestka medu za diabetike
375 g Dr. Oetker Vitalis čokoladni muesli

Za okrasitev:

100 g temne čokolade (stopljene) oz. čokolade za diabetike

preparation

Priprava

1

Masa

Med mešanjem zavrite maslo in nadomestek medu. Nato dodajte mislije in vse skupaj med mešanjem kuhajte 1 minuto. Maso razporedite po pekaču, obloženem s papirjem za peko. Z lopatko jo pravokotno pogladite na debelino pribl. 1,5 cm. Pokrijte jo s papirjem za peko, obtežite s pladnjem ter pustite, da se čez noč strdi.


2

Okrasitev

Strjeno maso z žagastim nožem narežite na poljubno velike kose. S čokolado napolnite brizgalno vrečko in ploščice okrasite.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne