Prazniki so še lepši, ko jih preživimo z družino in ko nas obdajajo čudovite vonjave in okusi pravljičnih sladic.

Sočni šarkelj, sladki piškotki ali kremasta božična torta? Navdih poiščite na spletni strani Dr. Oetker, v naši knjižici

božičnih receptov in naj vaša praznična miza navduši vso družino.

 

Da bi tudi letos v vseh nas prebudili božični duh, Dr. Oetker pripravlja sladko presenečenje.

 

Tiste najbolj srečne čaka pravljični božič, saj bo vsak dan nekdo prejel bogato nagrado.

Zato spremljajte naše recepte in bodite potrpežljivi, saj se 1. 12. prične

velika nagradna igra, v kateri bomo razdelili 25 bogatih nagrad.

 

Do takrat pa nas spremljajte in pripravite nakupovalni seznam!

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne