Sestavine za rogljičke
250 g ostre moke
100 g Dr. Oetker Sweet Zero sladila
100 g naribanega kokosa
1 zavitek Dr. Oetker Finesse naribane pomarančne lupinice
1 jajce
1–2 žlici kisle smetane
150 g masla

Sestavine za okrasitev
100 g Dr. Oetker Sweet Zero sladila (mleti)
1 zavitek Dr. Oetker Sweet Zero vanilin sladkorja

1

Priprava testa

Zmešajte suhe sestavine ter dodajte jajce, smetano in kocke masla. Testo zamesite strojno ali ročno ter oblikujte kroglice v velikosti oreha.
Iz njih oblikujte rogljičke in jih zložite na papir za peko.

2

Rogljičke pecite približno 12 minut v pečici, segreti na 180 °C.

3

Še tople povaljajte v mešanici Sweet Zero sladila in Sweet Zero vanilin sladkorja.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne