Čebelji pik

(0)
5 11 5
Ocena recepta Hvala za vašo oceno!
    (ni zame)
    (dobro)
    (okusno)
    (zelo dobro)
    (odlično)

Čebelji pik z okusnim nadevom iz pudinga

16 kosov

Uspijeva lako 20 minut

Sestavine

Sestavine

za recept Čebelji pik

Za model za peko (Ø 26 cm):

Papir za peko
malo maščobe

Biskvit:

4 jajc (velikost M)
200 g sladkorja
1 zavitek Dr. Oetker Vanilin sladkorja
150 g pšenične moke
0,5 zvrhane žličke Dr. Oetker Original Backin Pecilnega praška
50 g Dr. Oetker Mandljev nastrganih v lističe

Nadev:

1 zavitek Dr. Oetker Galette vanilija
500 g sladke smetane za stepanje (hladna)

preparation

Priprava

1

Predpriprava

Namastite dno modela za peko in ga obložite s papirjem za peko. Pečico predhodno segrejte.
 
 

Električna pečica pribl. 180 °C

Pečica na vroči zrak pribl. 160 °C


2

Biskvit

V mešalni posodi z mešalnikom (metlici za mešanje) zmešajte jajca s sladkorjem in vanilin sladkorjem ter vse skupaj 3 minute mešajte najprej na najnižji in nato na najvišji stopnji. Zmešajte moko in pecilni prašek ter nastalo mešanico na najnižji stopnji umešajte v maso iz jajc in sladkorja. Maso v modelu zgladite in posujte z mandlji. Položite ga na rešetko v pečici.

Položaj pečice sredina pečice

Čas peke: 35 Minute


3

Odstranite rob modela za peko in pečen biskvit prevrnite na kuhinjsko rešetko, obloženo s papirjem za peko. Odstranite še dno modela za peko ter pustite, da se biskvit ohladi.


4

Ko se biskvit ohladi, odstranite papir za peko. Biskvit vodoravno prerežite in spodnji del položite na pladenj za torto.


5

Nadev

V mešalni posodi čvrsto stepite puding Galetta in smetano ter kremo enakomerno porazdelite po spodnjem delu biskvita. Na kremo položite zgornji del biskvita in torto do serviranja postavite v hladilnik.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne