Tropski kokosov sladoled

(0)
Ocena recepta Hvala za vašo oceno!
    (ni zame)
    (dobro)
    (okusno)
    (zelo dobro)
    (odlično)

Slasten doma pripravljen sladoled z okusom burbonske vanilje s kokosovim mlekom, čokolado Bounty® in koščki ananasa

pribl. 4 porcije

Uspijeva lako 20 minut

Sestavine

Sestavine

za recept Tropski kokosov sladoled

Sestavine:

3 žlice kokosove moke
135 g ananasovega kompota (rezine)
4 žlice kokosovega likerja npr. Batida de Coco®
4 čokoladice Bounty®
200 ml mleka (hladnega)
1 zavitek Dr. Oetker Ledenega deserta bourbon vanilija

Za okras:

2 čokoladice Mini-Bounty®

preparation

Priprava

1

Postopek

Kokosovo moko nekoliko popražite v ponvi z oblogo proti prijemanju; stresite jo na krožnik in pustite, da se ohladi. Ananas odcedite na cedilu.
Koščke ananasa pirirajte skupaj s kokosovim likerjem. Drobno narežite 4 čokoladice Bounty®.


2

Priprava

Hladno mleko nalijte v posodo za mešanje. Dodajte prašek za pripravo sladoleda in z ročnim mešalnikom (metlici za stepanje) pri najnižji hitrosti na hitro premešajte. Nato 3 minute stepajte pri najvišji hitrosti. Previdno primešajte pirirani ananas, kokosovo moko in koščke čokoladic Bounty®. Zmes nadevajte v posodo, primerno za zamrzovanje, jo pokrijte s pokrovom in postavite v zamrzovalnik za najmanj 4 ure pri –18 °C.


3

Dekoriranje

Sladoled naj pred serviranjem pribl. 10 minut stoji na sobni temperaturi, nato ga razdelite na porcije. Čokoladici Mini-Bounty® poševno prepolovite, s polovičkami okrasite sladoled in ga postrezite.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne