
Najprej pripravimo biskvit. Jajca, sol in oba sladkorja stepamo pribl. 5-10 minut, da dobimo svetlo rumeno puhasto zmes. Presejemo suhe sestavine in dodamo vse tekoče sestavine ter nežno zmešamo v enotno zmes.
Prelijemo v namaščen pekač in pečemo v segreti pečici pribl. 18 minut, da pride zobotrebec iz biskvita čist.
V posodi zmešamo sestavine za preliv in še vroč biskvit prelijemo. Nato ga ohladimo.
Nadaljujemo s pripravo kreme. Dve tretjini mleka zavremo. V preostalo tretjino vmešamo pudinga in sladkor. Puding mešanico zakuhamo v vrelo mleko da se puding skuha in zgosti. Takšnega pokrijemo po površini s folijo za živila in ohladimo.
Ko je puding ohlajen sladko smetano stepemo do mehkega. Vmešamo ji želatino fix, da se zgosti. Dodamo limonin sok in aromo. Nato pa jo z mešalnikom vmešamo k ohlajenem pudingu da dobimo enotno zmes. Prelijemo čez ohlajen biskvit.
Položimo v hladilnik za 1-2 uri. Nato pripravimo čokoladni obliv.
Sladko smetano zavremo, odstavimo in dodamo čokolado. Počakamo nekaj minut, nato pa zmešamo v enotno zmes. Ohladimo na sobno temperaturo in jo prelijemo čez kremo.
Torto pustimo v hladilniku čez noč.
Naslednji dan jo zarežemo in okrasimo.

Desert

Desert

Desert