1. V posodi z metlico zmešaj kremni sir, sladkor in vanilin sladkor.
2. Jajca vmešaj enega za drugim.
3. Primešaj še sladko smetano.
4. V zmes presej in vmešaj najprej moko, nato pa še gustin.
5. Na koncu primešaj še limonin sok.
1. Na dno pekača za torte s snemljivim obodom (premer 20 cm) vpni papir za peko.
2. Trak peki papirja nanesi tudi po robu pekača – da se papir prilepi, si pomagaj z malo olja
3. V pripravljen model vlij kremno zmes in jo pogladi.
4. Zažgani cheesecake se peče 25–35 minut pri peklenskih 250 ºC.
5. Čeprav se mora tortica zažgati, jo spremljaj, da se ne začne zares smoditi.
6. Po peki naj se v pekaču ohladi na sobno temperaturo, nato jo pokrij in postavi v hladilnik za vsaj 6 ur.
1. V kozico stresi maline in sladki prah.
2. Kuhaj jih, da se razpustijo in zmehčajo, nakar jih fino spasiraš.
1. Odreži kos tortice, čez pa prelij vroč ali hladen preliv.
2. To je to, uživaj!
Desert
Desert
Desert