Skutina sladica s kivijem v kozarcu

(0)
4 4 5
Ocena recepta Hvala za vašo oceno!
    (ni zame)
    (dobro)
    (okusno)
    (zelo dobro)
    (odlično)

Skutina sladica s kivijem v kozarcu

4 porcije

Uspijeva lako 20 minut

Sestavine

Sestavine

za recept Skutina sladica s kivijem v kozarcu

Dno iz čokoladnih piškotov:

100 g čokoladnih piškotov
30 g stopljenega masla

Skutina masa:

150 g kremnega sira
80 g Dr. Oetker Sladkega praha
80 g kisle smetane
100 ml sladke smetane
0,5 zavitke Dr. Oetker Kremfixa
malo limoninega soka (polovica limone)
1 kivi
1 žlica sladkorja

Za okrasitev:

1 kivi

preparation

Priprava

1

Dno iz čokoladnih piškotov

Čokoladne piškote nadrobite in jih zmešajte z maslom. Mešanico razdelite v desertne kozarce, jo na rahlo pritisnite z žlico in kozarce postavite v hladilnik.


2

Skutina masa

Kremni sir in sladkor v prahu zmešajte z ročnim mešalnikom (metlici za mešanje). Masi dodajte kislo smetano. Sladko smetano in kremfix stepite, da bosta čvrsta, ter ju umešajte v maso. Pripravljeno skutino maso postavite v hladilnik.


3

Kivi pretlačite skozi cedilo, ga zmešajte s sladkorjem in limoninim sokom ter umešajte v 1/3 skutine mase. Maso razdelite v kozarce s piškotnim dnom. Sladice postavite v hladilnik za približno pol ure.


4

V kozarce nato razdelite še preostanek skutine mase. Kivi na drobno narežite in z njim okrasite sladice.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne