
V 200 ml hladnega mleka z metlico vmešajte vsebino obeh zavojčkov pudinga. Želatino namočite v hladno vodo in pustite, da nabrekne.
Preostalih 500 ml mleka vlijte v lonec, dodajte sladilo in vanilijev sladkor ter zavrite. V vrelo mleko postopoma vmešajte pudingovo zmes in kuhajte, dokler se krema ne zgosti. Lonec odstavite z ognja, dodajte nalomljeno temno čokolado in mešajte, da se stopi. Na koncu primešajte ožeto želatino in dobro premešajte, da se povsem raztopi v kremi.
Na dno tortnega modela s premerom 20 cm položite papir za peko, ob straneh pa pritrdite acetatno folijo. Čokoladno zmes vlijte v model, rahlo pretresite, da se površina izravna, nato pokrijte s prozorno folijo in postavite v hladilnik za najmanj 4 ure.
Ohlajeno torto posujte s kakavom skozi drobno cedilo, dodajte ribano čokolado in okrasite z jagodičevjem po želji.

Desert

Desert

Desert