Jajca stepite s sladkorjem, da postanejo penasta in svetla. Dodajte olje in mleko ter nežno premešajte. V posebni posodi zmešajte moko, kakav in pecilni prašek ter jih vmešajte v mokre sestavine. Pripravljeno maso vlijte v pekač (25 × 35 cm) in pecite 15–20 minut pri 180 °C.
Vsebino zavojčka Special pudinga za Dubai style deserte zmešajte z 200 ml hladnega mleka in sladkorjem. Preostalih 800 ml mleka zavrite, odstavite z ognja in počasi vmešajte pudingovo zmes. Nato posodo vrnite na štedilnik in kuhajte še 2–3 minute ob stalnem mešanju. Ko se krema nekoliko ohladi (mora ostati tekoča), vmešajte maslo in jo prelijte čez ohlajen biskvit.
Mandljeve lističe in sladkor na ponvi rahlo pražite, dokler ne postanejo zlato rjavi. Potresite jih po kremi, dodajte sesekljane pistacije in pecivo postavite v hladilnik za približno 60 minut, da se strdi. Nato narežite na majhne kocke in postrezite.
Desert
Desert
Desert