V skledo stresemo moko, sladkor, sol in kvas. Premešamo.V sredino mešanice izkopljemo jamico in vanjo vlijemo olje, jogurt in vodo.Premešamo, nato testo gnetemo približno 7 minut.Za gnetenje je priporočljivo uporabiti kuhinjskega robota, saj je masa precej lepljiva.Posodo s testom pokrijemo s kapo za tuširanje ali vlažno krpo in jo postavimo na topel del kuhinje.Pustimo, da testo vzhaja do dvojne prostornine, približno 1 uro.
Testo zvrnemo na pomokano površino in ga oblikujemo v štruco, ki jo narežemo na 6 enakih kosov.Kose testa z dlanmi oblikujemo v kroglice tako, da s prsti vlečemo testo z vseh strani v eno točko, s tem pa nategujemo površino kroglice.V skodelici si pripravimo 3 žlice masla, ki ga stopimo v mikrovalovni pečici.Na srednji-visok ogenj pristavimo ponev z debelim dnom in jo dobro segrejemo.Vsako kroglico razvaljamo v zelo tanek krog.Krog testa pečemo v ponvi na vsaki strani toliko časa, da dobi temnorjave pike – približno dobro minuto.Naan zbiramo na krožniku v stolpcu, vsakega pa takoj po peki po zgornji strani premažemo s stopljenim maslom.
Kruh
Kruh
Kruh