1. V kozico nalomi belo čokolado in dodaj maslo.
2. Pristavi jo nad nizek ogenj in mešaj, da se čokolada in maslo stopita.
3. V skledo nalij hladno mleko, dodaj vrečke Galette vanilija, sladkor in žličko vanilijeve arome.
4. Vse skupaj miksaj 3 minute, da dobiš kremo.
5. Najprej primešaj kislo smetano, nato pa še čokoladno zmes.
6. Piškote grobo nalomi in jih primešaj h kremi.
1. Nastavljiv obroč za torte postavi na tortni premer in ga nastavi na premer 24 cm.
2. Po notranji strani obroča namesti trak acetatne folije.
3. V pripravljen model nanesi polovico kreme ter jo poravnaj in pogladi.
4. Po kremi razporedi po dolgem razpolovljene banane.
5. V model nanesi še preostalo kremo, ki jo ravno tako poravnaš in pogladiš.
6. Torto postavi v hladilnik.
1. V posodo stresi belo čokolado in jo prelij z vrelo smetano.
2. Mešaj, da se čokolada povsem stopi.
3. Ko se čokoladna zmes malo ohladi, jo vlij na torto.
4. Model potresi, da se znebiš mehurčkov, nato torto postavi v hladilnik za vsaj 6 ur, še raje pa kar čez noč.
1. Po kroni torte nabrizgaj stepeno smetano, nanjo pa položi mini kekse.
Desert
Desert
Desert