Kmečki kruhki

(0)
5 3 5
Ocena recepta Hvala za vašo oceno!
    (ni zame)
    (dobro)
    (okusno)
    (zelo dobro)
    (odlično)

Kmečki kruh za obroke za vso družino

40 kosov

Uspijeva lako 20 minut

Sestavine

Sestavine

za recept Kmečki kruhki

Masa:

3 rumenjakov (velikost M)
250 g kokosove moke
120 g Dr. Oetker Nastrgane temne čokolade
100 g mletih oreščkov po želji
3 beljakov (velikost M)
200 g Dr. Oetker Sladkega praha

Za valjanje:

100 g Dr. Oetker Sladkega praha
1 zavitek Dr. Oetker Vanilin sladkorja

preparation

Priprava

1

Masa

Zmešajte rumenjake, kokosovo moko, čokolado in oreščke. Med stepanjem beljakov z mešalnikom (metlici za mešanje) postopoma dodajajte sladkor ter naredite čvrst sneg. Nato ga umešajte v kokosovo zmes.
 
Iz mase oblikujte kroglice in jih povaljajte v sladkem prahu. Kroglice položite na pekač, obložen s papirjem za peko.


2

Pekač položite na sredino predhodno segrete pečice.

Električna pečica 160 °C

Pečica na vroči zrak 140 °C

Čas peke: 15 Minute

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne