Mini šamrole

(0)
5 3 5
Ocena recepta Hvala za vašo oceno!
    (ni zame)
    (dobro)
    (okusno)
    (zelo dobro)
    (odlično)

16 kosov

Uspijeva lako 30 minut

Sestavine

Sestavine

za recept Mini šamrole

Listnato testo:

1 zavitek svežega listnatega testa (270 g)

Za premaz:

voda

Masa:

5 žlice vode
130 g sladkorja
2 beljakov (velikost M)
30 g sladkorja

preparation

Priprava

1

Listnato testo

Odvijte testo in ga narežite na 16 x 2 cm široke trakove. Oblikujte jih v mini šamrole in položite na pekač, obložen s papirjem za peko. Pustite jih počivati 10 minut, nato pa premažite z vodo.
 
Pekač položite na sredino predhodno segrete pečice.

Električna pečica 200 °C

Pečica na vroči zrak 180 °C

Čas peke: 18 Minute


2

Masa

Zmešajte vodo in sladkor ter zmes kuhajte 2 minuti in pol. Ko sladkorna zmes začne vreti, z mešalnikom (metlici za mešanje) stepite beljaka in sladkor v čvrst sneg. Med počasnim mešanjem v sneg dolivajte še vročo sladkorno zmes. Mešajte, da masa postane kremasta in mlačna.


3

S še mlačno maso napolnite brizgalno vrečko z gladkim nastavkom in napolnite pripravljene šamrole.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne