Sestavine za pribl. 15 kosov

Masa za piškote z bonboni Smarties®:
125 g mehkega masla
50 g rjavega sladkorja
50 g sladkorja
1 zavitek Dr. Oetker vanilin sladkorja
 1 jajce (velikost M)
250 g gladke moke

Za mešanje in okrasitev:
130 g bonbonov Smarties®

Kako lahko pripravim piškote z bonboni

1

Smarties®?Masa za piškote z bonboni Smarties®:

Maslo, rjavi sladkor, sladkor in vanilin sladkor z ročnim mešalnikom (metlici za mešanje) zmešajte v kremasto zmes. V zmes vmešajte jajce. Moko vmešajte s kuhalnico.

2

Za mešanje:

V maso vmešajte polovico bonbonov Smarties®.

3

Z žlico za sladoled iz mase oblikujte kroglice, jih z razmikom položite na oba pekača, obložena s papirjem za peko, ter jih rahlo pritisnite. Preostanek bonbonov Smarties® razporedite po kroglicah in jih rahlo pritisnite.

Prvi pekač položite na sredino predhodno segrete pečice.

Električna pečica (zgornji/spodnji grelnik): 180 °C
Pečica na vroči zrak: 160 °C

Čas peke: pribl. 12 minut

4

Postopek ponovite tudi z drugim pekačem.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne