Flag
Trajnostni trenutki
brez slabe vesti
IZVAJANJE TRAJNOSTNiH SPREMEMB

»Že malenkost lahko veliko spremeni« – ta zamisel kaže, kako že najmanjša prizadevanja prispevajo k nečemu pomembnemu – še posebej, če jih uresničujemo skupaj. Naš namen je s hrano ustvarjati trenutke dobrega počutja, v katerih lahko uživamo vsi. Zato v izdelke Dr. Oetker, ki jih imamo vsi radi, dodajamo bolj trajnostne in bolj vključujoče možnosti.

Smo na poti – ponujamo bolj trajnostne sestavine, nenehno zmanjšujemo vsebnost soli in sladkorja v naših izdelkih, širimo ponudbo rastlinskih izdelkov, povečujemo dostopnost receptov in se izogibamo plastični embalaži.

Pri Dr. Oetkerju smo se zavezali, da bomo svet obveščali o svojem trajnostnem napredku. Postavljamo si visoke cilje in se jih trudimo doseči, vendar se zavedamo, da je vedno mogoče narediti še več. Postopoma ustvarjamo bolj trajnostno prihodnost in na vsakem koraku delimo novosti in napredek. Vemo, da se trudite prispevati k ohranjanju planeta, zato vam olajšujemo sprejemanje majhnih odločitev, ki prispevajo k velikim spremembam.

UKREPANJE

Trajnost lahko na številne načine vključimo v svoje vsakodnevne dejavnosti.

Na naših petih prednostnih področjih – prehrana, trajnostne sestavine, zmanjševanje količine odpadkov, podnebni ukrepi in vključenost – sprejemamo ukrepe, ki postopoma prinašajo velike spremembe. S skupnimi močmi lahko ustvarimo boljši jutri.

IZVEDITE VEČ

Trajnostno poročilo za leto 2022

Delimo svojo zgodbo: Naše trajnostno poročilo opisuje našo pot k bolj trajnostnemu poslovanju.

Preberi
Preberi
Preberi