Flag
Vključenost
VABiLO K MiZi ZA VSE

Pri Dr. Oetkerju smo prepričani, da hrana združuje. Trenutki dobrega počutja ob hrani so na voljo vsem in ne glede na to, kdo ste ali od kod prihajate, za mizo je vedno dovolj prostora.

NAŠ NAPREDEK
Nekaj malega za vsakogar

S slastno peko lahko običajen vsakdan spremenimo v nekaj, kar je vredno praznovanja. Ne glede na to, od kod prihajate, kakšno je vaše poreklo in kaj ste se odločili praznovati, vedno lahko odkrijete kakšen okusen recept.

Recepti za vse

Naš cilj? Ustvarjati trenutke dobrega počutja za vse. S tem namenom nenehno izboljšujemo dostopnost, na primer izboljšujemo naše spletno mesto za osebe z okvaro vida in sluha, da lahko vsi uživajo v naših okusnih receptih.


Picture -

Praznujte s peko

Ne glede na to, ali pečete prvič ali pa ste že izkušen strokovnjak, naš cilj je poskrbeti za vso vašo družino, prijatelje in najrazličnejše okuse z vsega sveta. Odkrijte recepte za vsako priložnost.


Picture -

Recepti
Okusi z vsega sveta

Na svetu je tako veliko različnih arom in okusov, da se njihovo odkrivanje nikoli ne konča. Z različnimi recepti lahko v udobju lastne kuhinje spoznavate različne kulture! Zakaj ne bi danes poskusili nekaj novega?

Izvedite več
Odkrijte našo pot do trajnosti

Trajnost lahko na številne načine vključimo v svoje vsakodnevne dejavnosti. Na naših petih prednostnih področjih – prehrana, trajnostne sestavine, zmanjševanje količine odpadkov, podnebni ukrepi in vključenost – sprejemamo ukrepe, ki postopoma prinašajo velike spremembe. S skupnimi močmi lahko ustvarimo boljši jutri.

KAJ NAM POMENi TRAJNOST

Uporabljamo vedno več trajnostnih sestavin, ponujamo več rastlinskih možnosti in uporabljamo več embalaže, ki jo je mogoče reciklirati.

Discover More
Discover More
Discover More