Flag
Prehrana
OKUSNA iZBiRA BREZ SLABE VESTi

Vemo, da lahko z majhnimi, dobro premišljenimi odločitvami veliko spremenimo. Izdelki Dr. Oetker so zato opremljeni z jasnimi oznakami hranilne vrednosti in oznakami brez glutena, brez laktoze, brez dodanega sladkorja in oznakami za druge prehranske preference, s čimer omogočajo premišljeno in bolj ozaveščeno izbiro.

Zavezali smo se, da bomo do leta 2025 zmanjšali vsebnost sladkorja v naših tortah za 10 %, v sladicah pa za 15 %. Poleg tega si lahko z različnimi možnostmi – od rastlinskih in visokobeljakovinskih do izdelkov brez umetnih barvil in ojačevalcev okusa – vsak izbere okusno hrano, ki mu ustreza.

NAŠ NAPREDEK
Pomoč pri sprejemanju ozaveščenih odločitev

Na naši embalaži in spletnem mestu uporabljamo jasne oznake hranilne vrednosti – vključno z oznakami brez glutena, brez laktoze, brez dodanega sladkorja, brez umetnih barvil, brez dodanih ojačevalcev okusa in z visoko vsebnostjo beljakovin – da lahko izberete izdelke, ki najbolj ustrezajo vaši prehrani.

Picture -

Trenutki dobrega počutja ob hrani za vse

Želimo, da bi v naših tortah, sladicah in picah lahko uživali vsi. Z našimi brezglutenskimi in rastlinskimi alternativami si lahko skupaj privoščite okusne trenutke. Spoznajte naše veganske izdelke in recepte.


Picture -

Picture -

Stalno zmanjševanje količine soli in sladkorja

Svoje recepte nenehno izpopolnjujemo in si prizadevamo za odličen okus ob čim manjši vsebnosti soli in sladkorja. Že od leta 2007 postopoma zmanjšujemo vsebnost soli v naših picah, da bi do leta 2025 v povprečju vsebnost soli zmanjšali na 1 g na 100 g. Prav tako bomo do leta 2025 zmanjšali vsebnost sladkorja v naših tortah za 10 %, v sladicah pa za 15 %.


Picture -

Picture -

Visoka vsebnost beljakovin za okusno spodbudo 

Želite malo več beljakovin na dan? Naše visoko beljakovinske izdelke lahko uživate kadar koli in kjer koli – za okusno spodbudo, kadar koli jo potrebujete.


Picture -

Picture -

Brez nepotrebnih nepridipravov 
 

Za ozaveščene peke, ki želijo izdelke brez aditivov, nenehno širimo svojo ponudbo izdelkov brez umetnih arom in visoko predelanih sestavin. Vse več naših pic zdaj ne vsebuje umetnih barvil in ojačevalcev okusa.


Picture -

Raziščite okusne možnosti

Izvedite več
Odkrijte našo pot do trajnosti

Trajnost lahko na številne načine vključimo v svoje vsakodnevne dejavnosti. Na naših petih prednostnih področjih – prehrana, trajnostne sestavine, zmanjševanje količine odpadkov, podnebni ukrepi in vključenost – sprejemamo ukrepe, ki postopoma prinašajo velike spremembe. S skupnimi močmi lahko ustvarimo boljši jutri.

KAJ NAM POMENi TRAJNOST

Uporabljamo vedno več trajnostnih sestavin, ponujamo več rastlinskih možnosti in uporabljamo več embalaže, ki jo je mogoče reciklirati.

Discover More
Discover More
Discover More