
Maslo stopite in pustite, da se nekoliko ohladi.
 Na dno tortnega modela položite papir za peko. Pečico segrejte:
Zgornje/spodnje gretje: približno 180 °C
Ventilatorska pečica: približno 160 °C
V posodi z mešalnikom pri najvišji hitrosti stepajte jajca približno 1 minuto, da postanejo penasta.
 Med stalnim mešanjem v 1 minuti dodajte sladkor in vaniljev sladkor ter stepajte še 2 minuti.
 Zmešajte moko, pecilni prašek in kakav, nato jih dodajte v maso in na najnižji hitrosti na kratko premešajte.
 Na koncu vmešajte stopljeno maslo.
 Testo enakomerno razporedite v pripravljen model in pecite v spodnji tretjini pečice.
 Čas peke: približno 35 minut
Takoj po peki odstranite rob modela, biskvit previdno obrnite na rešetko, obloženo s papirjem za peko, in pustite, da se popolnoma ohladi.
Nežno odstranite papir za peko.
 Biskvit ponovno obrnite in ga vodoravno prerežite na tri enake plasti.
 Spodnjo plast položite na pladenj za torte.
Smetano stepajte z Kremfixom, dokler ne postane čvrsta.
 Na koncu na kratko vmešajte lešnikov namaz.
 Na spodnjo plast biskvita nanesite tretjino kreme, nato rahlo pokapajte z malo čokoladnega namaza.
 Položite drugo plast, rahlo pritisnite in ponovite postopek.
 Zaključite s tretjo plastjo in preostankom kreme.
 Po vrhu še enkrat rahlo pokapajte z lešnikovim namazom.
 Torto postavite v hladilnik za najmanj 2 uri.
Čokolado dajte v posodo.
 Smetano segrejte do vretja, prelijte čez čokolado in na kratko pustite, da se ohladi.
 Nato z metlico mešajte, dokler ne dobite gladke zmesi.
 Pustite, da se preliv popolnoma ohladi.
Ohlajen čokoladni preliv prelijte po torti in ga po želji razporedite s paleto ali nožem.
 Postavite v hladilnik, da se preliv strdi.
 Pred serviranjem torto okrasite z najljubšimi sladkarijami.

Desert

Desert

Desert