
V posodici zmešajte 100 ml mleka s praškom za puding. Preostalih 400 ml mleka zavrite, nato vmešajte pripravljeno zmes in kuhajte, dokler se puding ne zgosti. Odstavite z ognja in pokrijte s prozorno folijo, da se ne naredi skorjica. Pustite, da se ohladi na sobno temperaturo. Ohlajen puding zmiksajte z električnim mešalnikom, nato dodajte mascarpone in sladkor v prahu ter dobro premešajte. V drugi posodi stepite sladko smetano, vanjo vmešajte želatino fix, nato pa smetano nežno vmešajte v kremo s spatulo.
V posodici pripravite mešanico za namakanje piškotov – mleko in vaniljev sladkor. Model za kruh obložite s prozorno folijo (lahko tudi s peki papirjem). V model razporedite malo manj kot polovico kreme in jo poravnajte. Piškote na hitro pomočite v sladkano mleko in jih zložite na kremo, rahlo jih pritisnite. Premažite s preostalo kremo in ponovite plast piškotov. Folijo prepognite čez piškote in rahlo pritisnite, da dobite ravno površino. Postavite v hladilnik za najmanj 6 ur.
Ko se torta ohladi, previdno odstranite folijo z vrha, na model položite desko in skupaj obrnite. Odstranite model in folijo, nato torto posujte s kokosovimi mrvicami. Na vrh razporedite sveže jagode in kokosove kroglice.

Desert

Desert

Desert