Segrejte pečico. Papirnate posodice za mafine položite na pekač za mafine.
: 180 °C
: 160 °C
V posodo dajte margarino, sladkor, moko, limonovo lupinico in jajca. Stepajte do kremaste, rahle teksture in svetle barve.
Mešanico enakomerno razdelite v papirnate posodice in pogladite po vrhu. Pecite približno 20–25 minut, da kolački narastejo, se obarvajo zlato rjavo in so čvrsti na dotik. Prestavite na mrežasto stojalo, da se popolnoma ohladijo.
: sredina pečice
Čas peke: pribl. 20 - 25 Minute
V posodi rahlo stepajte maslo, da se zmehča. Postopoma dodajajte sladkor v prahu in dobro premešajte.
Dodajte limonovo lupinico in 1 žličko rdečega barvila in dobro vmešajte. 1/3 maslene kreme preložite v dresirno vrečko z nastavkom 2D.
V preostalo masleno kremo dodajte še 1/2 žličke rdečega barvila in dobro premešajte. 1/2 maslene kreme preložite v dresirno vrečko z nastavkom 2A.
V preostalo masleno kremo dodajte še 1/2 žličke rdečega barvila, dobro premešajte in jo prestavite v dresirno vrečko z nastavkom 6B.
Ko se kolački ohladijo, jim z ostrim nožem odrežite vrh, da bodo ravni. V vrh vsakega kolačka približno 2 cm od roba postrani zarežite krog. Odstranite krog in v luknjo dajte majhno žlico limonove kreme.
Dajte duška svoji ustvarjalnosti in z dresirnimi vrečkami po vrhu kolačkov z vsemi tremi odtenki narišite različne vzorce. Okrasite z mrvicami in perlicami.
Desert
Desert
Desert