
1. V posodici zmešaj 50 ml mleka in prašek za puding.
2. Preostalih 150 ml mleka segrej v kozici do vretja.
3. V vrelo mleko z metlico vmešaj pudingovo zmes in med nenehnim mešanjem kuhaj 2-3 minute, da se puding zgosti.
4. Kuhan puding odstavi z ognja. Površino tesno pokrij s prozorno folijo za živila, da preprečiš nastanek skorjice, in pusti, da se popolnoma ohladi.
1. V ločeni posodi z električnim mešalnikom kremasto stepi zmehčano maslo in sladki prah.
2. K masleni kremi dodaj ohlajen puding in vse skupaj dobro premešaj v enotno zmes.
3. Na koncu primešaj še OREO zdrobljene piškote oz. drobtine.
4. Posodo pokrij in postavi v hladilnik za vsaj 1 uro, da se masa dobro učvrsti.
1. Z majhno žličko zajemaj ohlajeno maso in med dlanmi hitro oblikuj kroglice.
2. Vsako kroglico povaljaj v OREO prahu.
3. Kroglice odlagaj na pladenj in jih , do postrežbe, hrani v hladilniku.

Desert

Desert

Desert