
1. Piškote fino zmelji in jih zmešaj s sladkorjem ter stopljenim maslom. 
2. V dno tortnega pekača daj list papirja za peko. 
3. Piškotno zmes z žlico enakomerno razporedi po celi notranjosti modela - po dnu in stenah. 
4.Da dobiš lep pravi kot, maso trdno potlači s kozarcem. 
5. Piškotni oklep peci 12 minut pri 180 ºC. 
6. Po peki naj se popolnoma ohladi.
1. V kozico stresi jagode in sladkor in jih kuhaj, da se zmehčajo. 
2. Fino jih spasiraj in dobro ohladi.
1. Kremni sir z električnim mešalnikom zmešaj s sladkim prahom, vanilijevo pasto in vanilin sladkorjem. 
2. Sladko smetano stepi in jo s kuhinjsko lopatko vmešaj v kremo.
1. V piškotni oklep stresi polovico kreme in vanjo z žlico oblikuj plitko jamo. 
2. Vlij ohlajen jagodni nadev. 
3. Preostalo kremo daj v brizgalno vrečko in piškotni oklep napolni do vrha. 
4.. Z lopatko kremo poravnaj in pogladi. 
5. Torto narahlo pokrij s prozorno folijo in jo postavi v hladilnik za vsaj 6 ur, še raje pa čez noč.
1. Z modela odstrani folijo, nanj pa položi na glavo obrnjeno podlago za torte. 
2. Vse skupaj dobro primi in z enim suverenim gibom obrni na glavo. 
3. S torte previdno odstrani pekač in papir za peko.
1. Po torti razporedi sveže jagode, nato jo ali razreži ali pa vrhnji del razdrobi z vilicami, da se piškot zdrobi in nato razreži.

Desert

Desert

Desert