PIŠKOTKI na spletni strani DR. OETKER

Ta spletna stran shranjuje piškotke na vaš računalnik z namenom izboljšanja delovanja spletne strani ter nam in našim partnerjem pomaga bolje razumeti način, na katerega uporabljate našo spletno stran. Nadaljnja uporaba te spletne strani (klikanje, krmiljenje, pomikanje) ali odstranitev tega obvestila o piškotkih se šteje za strinjanje z namestitvijo in uporabo piškotkov. Za več informacij o piškotkih in njihovem brisanju preberite naš pravilnik o zasebnosti.

Baking Powder

Aroma vanilije

Dr. Oetker arome v stekleničkah so praktične prav zaradi stekleničke katera omogoča daljšo obstojnost arom shranjenih doma, brez bojazni da bi se steklenička razbila, z pokrovčkom za ponovno zapiranje pa omogoča doziranje z žlico – za aromatiziranje najboj prefinjenih desertov, napitkov, testa in nadevov.
Z Dr. Oetker aromo vanilije bodo kolači in deserti še bolj privlačni. Cela steklenička zadostuje za testo pripravljeno iz 500g moke ali 0,5l tekočine. Odmerjanje z žličko pa vam omogoča različna variranja arome glede na recepte ali lastne želje.

 

 

Alergeni

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Hranilne vrednosti Aroma vanilije

NA 100 G %*
Energija 825 kJ
199 kcal
10 %
10 %
Ogljikovi hidrati 1,1 g
0 %
Sladkor 0,4 g
0 %
Sol 0,01 g
0 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Količina polnjenja: 38g