Aroma vanilije

Dr. Oetker arome v stekleničkah so praktične prav zaradi stekleničke katera omogoča daljšo obstojnost arom shranjenih doma, brez bojazni da bi se steklenička razbila, s pokrovčkom za ponovno zapiranje pa omogoča doziranje z žlico – za aromatiziranje najbolj prefinjenih desertov, napitkov, testa in nadevov.
 
Z Dr. Oetker aromo vanilije bodo kolači in deserti še bolj privlačni. Priporočeno doziranje: 4 ml (2 žlički) za 500 g moke. 2 ml (1 žlička) za 500 ml tekočine. Odmerjanje z žličko pa vam omogoča različna variranja arome glede na recepte ali lastne želje.
 

Kupi izdelek:

Alergeni

Zaradi mogočih sprememb v sestavinah prosimo, da vedno preverite podatke o alergenih na embalaži izdelka.

Hranilne vrednosti Aroma vanilije

NA 100 G %*
Energija 825 kJ
199 kcal
10 %
10 %
Ogljikovi hidrati 1.10 g
0 %
Sladkor 0.40 g
0 %
Sol 0.01 g
0 %
* Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ / 2000 kcal).

Nadaljnji podatki o produktu

Uporaba: Aromo upotrebljajte za obogatitev okusa kolačev, krem, desertov in napitkov.

Količina polnjenja : 38 ml

Izdelki iz vanilije: Kakšen je namen posameznih izdelkov iz vanilije?

Više
Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne