PIŠKOTKI na spletni strani DR. OETKER

Ta spletna stran shranjuje piškotke na vaš računalnik z namenom izboljšanja delovanja spletne strani ter nam in našim partnerjem pomaga bolje razumeti način, na katerega uporabljate našo spletno stran. Nadaljnja uporaba te spletne strani (klikanje, krmiljenje, pomikanje) ali odstranitev tega obvestila o piškotkih se šteje za strinjanje z namestitvijo in uporabo piškotkov. Za več informacij o piškotkih in njihovem brisanju preberite naš pravilnik o zasebnosti.

Okrasitev oboda torte s čokoladnimi mrvicami

1

Hitra in preprosta okrasitev torte

  • Čokoladne mrvice lahko povsem preprosto nanesete na obod torte, če uporabljate strgalo za testo.
  • Najprej 3 ozke trakove papirja za peko povlecite pod dno torte, da je pladenj za torto popolnoma pokrit.    
  • S strgalom za testo povlecite čokoladne mrvice navzgor po robu torte in jih rahlo vtisnite. 
  • Odpadle čokoladne mrvice preprosto odstranite skupaj s papirjem za peko.