Okraševanje s fondantom – Piškotki v obliki jelke

Čudoviti piškotki, okrašeni z večbarvnim fondantom in okraski.

1

Beli fondant razdelite na 3 porcije in jih posamezno pobarvajte s svetlo, srednje in temno zeleno jedilno barvo. Če je fondant lepljiv, mu dodajte nekaj sladkorja v prahu. Pobarvane porcije fondanta razvaljajte na dolge trakove in jih položite skupaj od svetlo do temno zelene barve. Trakove fondanta položite med dve vrečki za zamrzovanje in razvaljajte na debelino pol centimetra (slika 1).

2

Z ustreznim modelčkom iz fondanta izrežite jelke tako, da zajamete vse tri barve (slika 2). Preostanek fondanta previdno zgnetite skupaj. Ponovno ga razvaljajte in izrežite jelke.

3

Na piškotke nanesite nekaj sladkorne pisave in nanje nalepite jelke iz fondanta. Pripravljene piškotke poljubno okrasite s sladkorno pisavo in okraski.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne