Sestavine za testo
100 g gladke moke
100 g ostre moke
50 g Dr. Oetker Sweet Zero sladila (mleti)
ščepec soli
100 g masla
1 jajce

Sestavine za kremo
2 zavitka Dr. Oetker Finesse naribane limonine lupinice
50 ml stisnjenega limoninega soka
5 jajc
120 g Dr. Oetker Sweet Zero sladila
200 ml smetane za kuhanje

1

Priprava testa

Navedene sestavine stresite v multipraktik, zamesite testo (če je pretrdo, dodajte žlico smetane), ga ovijte v prozorno folijo in postavite v hladilnik za 30 minut.

Testo na tanko razvaljajte in ga položite v pekač premera 24 cm, ki ste ga premazali z maslom. Za 15 minut ga postavite nazaj v hladilnik.

2

Nato ga prekrijte s papirjem za peko, nanj nasujte fižol ali riž, da zadrži obliko, ter pecite v pečici, segreti na 180 ˚C 15 minut. Odstranite papir s fižolom in pecite še 10 minut.

3

Testo prelijte s kremo (sestavine zmešajte z mešalnikom) in pecite v pečici, segreti na 160 ˚C približno 30 minut.


Pred postrežbo pito nekaj ur hladite v hladilniku.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne