V posodo kuhinjskega robota daj vse sestavine za testo. Vse skupaj zmešaj, nato pa dobro pregneti v voljno in prožno testo, ki bo precej lepljivo. Testo gneti z robotom približno 10 minut, medtem ko bo ročno gnetenje trajalo skoraj dvakrat dlje. Ko je testo pripravljeno, posodo pokrij in jo postavi na toplo mesto, da testo vzhaja do dvojne prostornine – približno eno uro.
Testo zvrni na pult in ga razdeli na osem enakih kosov. Vsak kos z dlanmi oblikuj v gladko kroglico. Na pekač položi list papirja za peko in nanj razporedi oblikovane kroglice. Pekač pokrij s kuhinjsko krpo in ga pusti počivati pol ure. Vzhajane bombice premaži z mešanico jajca in dveh žlic mleka. V vsako z britvico ali zelo ostrim nožem zareži velik in globok križ, nato jih posuj z mandljevimi lističi. Kruhke peci 15 do 20 minut pri 180 °C. Po peki jih pusti, da se ohladijo na pladnju.
: sredina pečice
Čas peke: pribl. 15 - 20 Minute
: 180 °C
: 160 °C
Kruh
Kruh