SWEET ZERO

Ni se vam treba več odrekati želji po sladkem, saj z Dr. Oetker Sweet Zero ne bo več skrbi glede vnosa kalorij!
Sladkajte svoje pecivo, torte, kreme, napitke ali sladoled in uživajte v dodatni porciji.
Linija izdelkov Sweet Zero prinaša ravnovesje v vaše življenje, saj omogoča uživanje v sladicah brez negativnih zdravstvenih posledic, povezanih s čezmernim vnosom sladkorja.

KAJ JE ERITRITOL?

Sladilo naravnega izvora z 0 kalorijami!
Zrnca eritritola so pravilnejše oblike in imajo rahlo steklasto strukturo. Po okusu se bistveno ne razlikuje od belega sladkorja, njegova sladkost pa je 60% v primerjavi z navadnim sladkorjem, zaradi česar je idealen nadomestek pri pripravi sladic. Le izkušeno oko bo opazilo razliko v videzu običajnega sladkorja in eritritola.
Njegov okus je sladek in hladen ter ima nizek glikemični indeks. Zaradi številnih prednosti glede na druga sladila prinaša sproščen odnos do najljubših sladic, saj od zdaj ne bo več treba skrbeti glede vnosa kalorij!

IZDELKI

SWEET ZERO

Dr. Oetker Sweet Zero je sladilo naravnega izvora in alternativa rafiniranemu belemu sladkorju.
Videti je kot sladkor, njegov okus pa je sladek in hladen (ima 60 % sladkobe v primerjavi z navadnim sladkorjem).
Uporablja se za slajenje hrane, še posebej se priporoča za pripravo sladic, saj ne vsebuje kalorij. Nadvse primeren je za različna peciva, kreme, pudinge, sladoled, palačinke ...
135–140 g sladila Sweet Zero zadostuje kot nadomestilo za 100 g navadnega sladkorja.

SWEET ZERO VANILIN SLADKOR

Sladilo eritritol je oplemeniteno z vaniljevo aromo, uporablja pa se kot Dr. Oetker vanilin sladkor za aromatiziranje vseh vrst sladic.
8 g Sweet Zero vanilina zadostuje za 500 g moke ali 500 ml tekočine.
Ne vsebuje kalorij, idealen pa je v kombinaciji z izdelkom Dr. Oetker Sweet Zero za pripravo nizkokaloričnih sladic.

SWEET ZERO MUFFINI

Novi muffini Dr. Oetker z okusom vanilje i kakava so pravo presenečenje za vse ljubitelje tega biskvita. Njihova posebnost je v tem, da ne vsebujejo sladkorja, zato so idealna poslastica za vse, ki pazijo na vnos kalorij. Ni se vam treba več odrekati želji po sladkem, saj z Dr. Oetker Sweet Zero Muffini ne bo več skrbi glede vnosa kalorij!

Mešanica za testo za Muffine brez dodanega sladkorja, s sladilom, vsebuje tudi papirnate modelčke za 12 slastnih muffinov.

Ne potrebujete električnega mešalnika, saj boste testo lahko zmešali ročno.

Sladke male ideje Dr. Oetkerja za velike užitke!

SWEET ZERO PUDINGI

Kremasta tekstura Original pudinga zdaj brez dodanega sladkorja. Sweet Zero puding s sladilom naravnega izvora je nadvse okusen, pripravite pa si ga lahko tudi kot zdravo malico. Ni se vam treba več odrekati želji po sladkem, saj z Dr. Oetker Sweet Zero pudingom z okusom vanilje in kakava ne bo več skrbi glede vnosa kalorij!

SWEET ZERO RECEPTI

Za uživanje brez meja! Sweet Zero omogoča uravnoteženo prehrano in bolj sproščeno uživanje v priljubljenih sladicah.

Čokoladni mafini
Recept
Danski puding
Recept
Dvobravni cheesecake
Recept
Linski keksi z makom
Recept
Kokosovi rogljički
Recept
Limonina pita
Recept
Medžimurska gibanica z mandlji
Recept
Palačinke z bananami
Recept
Perzijska ljubezenska torta
Recept
Pita s skuto in borovnicami
Recept
Sweet Zero muffini
Recept
Sweet Zero Puding z okusom kakava
Recept
Sweet Zero Puding z okusom vanilije
Recept
Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne