Okrasitev piškotov pred peko

1

Piškote lahko še pred peko okrasite z različnimi dekorativnimi izdelki. Izrezane piškote razporedite po pekaču, ki ste ga obložili s papirjem za peko, in jih s pomočjo čopiča na tanko premažite z mlekom, smetano ali rumenjakom. Posujte jih s sladkornimi mrvicami, nasekljanimi mandlji ali mandlji v lističih, okrasnimi konfeti ali sladkornimi kroglicami in specite. Izdelke za dekoracijo lahko vmesimo tudi v testo za piškote ter ga oblikujemo v svaljke, iz katerih nato izrežemo piškote. 

2

Na piškote lahko pred peko vtisnete najrazličnejše vzorce. Razvaljano testo položite na pekač, obložen s papirjem za peko. Vanj vtisnite motiv oz. vzorec s posebnim žigom za piškote, z okrašenim dnom kozarca ali majhne skodelice. Nato piškote izrežite s pomočjo ustreznega modelčka, jih s papirja za peko preložite na pekač in specite. Drobne okraske in napise lahko preprosto naredite tudi s topo stranjo paličice za ražnjiče.

Soglasje glede sledenja

Veseli bomo, če dovolite, da mi in naši partnerji uporabljamo piškotke in podobne tehnologije z namenom, da bi razumeli, kako uporabljate našo spletno mesto. To nam omogoča, da bolje razumemo vedenje uporabnikov in ustrezno prilagodimo naše spletno mesto. Poleg tega bi skupaj z našimi partnerji radi uporabili te podatke za namene prilagajanja ponudb na njihovih platformah. Če se s tem strinjate, kliknite »Strinjam se«. Za podrobnejše informacije glejte našo politiko zasebnosti. V zvezi s tem si lahko tudi kadar koli premislite.

Potrebne lastnosti

Te piškotke in podobne tehnologije potrebujemo za namene omogočanja osnovnih funkcij našega spletnega mesta. Sem spada na primer shranjevanje teh nastavitev. To je nujno potrebno, zato tega ne morete izklopiti.

Vedno aktivno
Analitika in personalizacija

Poleg tega bi radi izvedeli več o tem, kako uporabljate naše spletno mesto, da bi ga lahko bolje optimizirali za vas in druge uporabnike. V ta namen uporabljamo piškotke in podobne tehnologije, ki beležijo vedenje uporabnikov in nam tako pomagajo izboljšati naše ponudbe, ki vam jih nudimo.

Da

ne

(Ponovno) trženje / izmenjava podatkov s tretjimi osebami

Zato da lahko naše marketinške kampanje prilagodimo vašim potrebam, zbiramo podatke o tem, kako pridete na naše spletno mesto in kako ravnate z našimi oglasi. To nam pomaga, da izboljšamo ne samo naše oglase, temveč tudi naše vsebine, ki vam jih nudimo. Naši oglaševalski partnerji te podatke uporabljajo tudi za svoje namene, npr. za to, da prilagodijo vaš uporabniški račun oziroma profil na svoji platformi.

Da

ne